Nova sessió de coaching: “Auto liderat. Aplicació dels paràmetres de lideratge creats per Kenneth Blanchard en el desenvolupament personal.”

La propera activitat del club serà un taller dirigit per Josep Ma. Colomer (Formador i Coach en desenvolupament directiu), en el que treballarem sobre el model d’auto liderat creat per Kenneth Blanchard.

Kenneth Blanchard és un dels principals referents del lideratge i la direcció de persones. El seu model de Liderat Situacional ha estat àmpliament difós des de la seva creació i, actualment, és un dels models de direcció més utilitzats en les empreses.

En aquest taller s’explicarà com planteja Kenneth Blanchard l’aplicació de la seva visió  del liderat en el desenvolupament personal.

Planificació de l’activitat:

Primera part (18:30h a 19:00h)

Presentació de la sessió i dels conceptes bàsics del lideratge.

Segona part (19:00h a 20:15h)

Dinàmica de grup sobre els bloquejos i dificultats més habituals en el desenvolupament professional.

Tercera part (20:15h a 21:00h)

Partint de la dinàmica anterior, es presentarà el model d’auto liderat ideat per Kenneth Blanchard.

Per poder participar de les activitats del Club es imprescindible estar donada d’alta d’UPC Alumni (opció Premium).

Podeu descarregar-vos aquí el tríptic de l’esdeveniment.

Josep Ma. Colomer Mur

Formador i coach en el desenvolupament d’habilitats directives. Porta en el món de la formació i la capacitació professional prop de 25 anys. Actualment dedica la seva activitat professional en la formació i el coaching en desenvolupament directiu. Ha prestat serveis a grans empreses, multinacionals i organitzacions de diferents sectors i àrees de negoci.

Llicenciat en Ciències dela Informació. Màsteren programació neurolingüística i coach Wingwave.  Professor associat del Departament d’Organització d’Empreses dela UPC. Membredela Xarxad’Experts de Barcelona Activa en l’àrea de Desenvolupament Directiu. Formador del programa desenvolupat per UPC Alumni, Fent Futur, Dones Politècniques pel Canvi Professional, des de la seva creació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s