“Una nova experiència : SPEED NETWORKING, ACTIVA’T”

Comentaris d’una assistent a l’esdeveniment

El passat dijous 15 de Maig vaig tenir l’oportunitat de participar a l’“SPEED NETWORKING, ACTIVA’T”, organitzat pel Club de Dones Politècniques pel Canvi Professional de UPC Alumni, a l’Aula Màster del Campus Nord de la UPC.

Abans d’arribar no sabia ben bé amb què em trobaria, doncs, tot i haver estat informada mitjançant correus electrònics i la web del club sobre l’agenda de l’esdeveniment, mai havia participat en una activitat similar i ara puc dir que em va sorprendre molt positivament.

Tots sabem que, avui en dia, són molt pocs les àmbits professionals que s’escapen de la necessitat d’ampliar la seva xarxa de contactes. L’abast que pot arribar a tenir la informació que emetem des de les entitats on treballem, així com des de nosaltres mateixes, com a professionals, esdevé un dels actius més valorats. I per aquest motiu em vaig decidir a participar a l’activitat.

L’activitat va consistir en conèixer a resta de participants mitjançant curts diàlegs de tres minuts entre parelles, on cada interlocutor comptava amb un minut i mig per a presentar-se. Un cop finalitzat el temps, tocava canvi de parella. I així vaig tenir l‘oportunitat de conèixer a l’Alícia, la Mònica, la Cristina, la Marga, la Maria, etc. , entre moltes altres dones més.

Per mi, el resultat de la sessió va ser molt positiu. Tot i no tenir informació sobre les/els participants que hi trobaria, sí que imaginava que tothom tindria certa vinculació amb la UPC. Però em va sorprendre molt l’ampli ventall de sectors professionals i edats que hi havia representats. I ara, passat ja un mes de l’activitat, encara mantinc contacte amb altres participants mitjançant les xarxes socials.

Per una altra banda, va resultar especialment gratificant el cocktail que ens van oferir per amanir l’acte, doncs vam poder gaudir d’una copa de cava acompanyada d’uns formatges d’alta categoria que van donar-nos energia per continuar parlant i fent nous contactes.

 

El Club de Dones Politècniques agraeix a  “Quesos de Suiza”  la seva col.laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s