Tanquem la temporada amb una taula rodona: “Desenvolupament de carrera professional i empreses de futur: Com garantir la igualtat d’oportunitats.”

Després de tot un any de funcionament, al Club volem tancar la temporada abans de l’estiu, amb una Taula Rodona que permeti abordar el futur i el desenvolupament de la carrera professional de les persones amb formació politècnica, tant si es tracta d’homes com de dones.

En aquesta oportunitat parlarem de:

Desenvolupament de carrera professional i empreses de futur: Com garantir la igualtat d’oportunitats.

Pretenem que la taula rodona serveixi per a fer una reflexió sobre les polítiques de retenció del talent de les empreses, especialment quan es tracta de dones amb una elevada qualificació professional.

Volem esbrinar com plantegen les empreses el futur de les seves organitzacions i dels seus treballadors. Especialment si són dones. Volem conèixer com les organitzacions fidelitzen els seus treballadors i com evitar la pèrdua de talent femení a les empreses. Especialment considerant que la petició de professionals qualificats des de la Unió Europea és molt elevada.

Fes click aqui per veure el triptic

Es per parlar de tot això que ens agradaria comptar amb la vostra presència i compartir aquesta trobada. Si ets interessats, només cal que ens confirmis la teva disponibilitat al següent link:

http://bit.ly/NbSZD6

Estarem encantades de poder comptar amb la teva participació!

Aprofitem per recordar-vos que la invitació a formar part d’aquest Club continua oberta, per gaudir de les activitats programades així com per formar part de qualsevol de les àrees de treball que hem creat.

Per aquelles que no hi podeu assistir a la cloenda i esteu interessats en participar del Club després de l’estiu, us convidem a col·laborar en el disseny del programa d’activitats contestant a aquesta breu enquesta:

Gràcies i fins aviat.

One thought on “Tanquem la temporada amb una taula rodona: “Desenvolupament de carrera professional i empreses de futur: Com garantir la igualtat d’oportunitats.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s