Conferència I3= Imagina, Innova… Impulsa el teu Futur! amb Xavier Verdaguer

El 18 d’Octubre inaugurem nou cicle d’activitats del Club amb molta energia!

Com aplicar la innovació i la creativitat com a claus pel teu futur professional? Aprèn sobre la metodologia, les habilitats i l’actitud necessària per a ser més innovadors i creatius, impulsant el futur professional.

Xavier Verdaguer és el fundador al Silicon Valley del centre de creativitat Imagine i de l’empresa de roba intel·ligent Innovalley, Inc. Emprenedor amb trajectòria de prestigi i gran reconeixement, que ha engegat diverses empreses d’innovació tecnològica. És Enginyer de Sistemes d’Informació i Arquitecte Tècnic per la UPC, ha completat estudis de postgrau a la Universitat de Stanford (Califòrnia). Xavier Verdaguer és també professor de la UPC.

Inscriu-te ja! http://tinyurl.com/cd6ulpe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s