El Públic premia 3 fotografies

Ens complau comunicar-vos els resultats del 1er concurs de fotografia convocat pel Club de Dones Politècniques pel canvi professional d’UPC Alumni, tant el premi del Públic com el premi del Jurat.

Les Fotografies que obtenen el premi del Públic, d’acord amb la valoració al Facebook son:

1er Premi del Públic: La revisió final, Anna Bigordà Rodó 

Revisió de les instal.lacions de Baixa i Mitja Tensió de l’estació de Amadeu Torné de la L9 del metro de Barcelona. Aquesta supervisió final té la finalitat de revisar les instal.lacions per part de la direcció facultativa per tal de legalitzar les instal.lacions elèctriques i passar les corresponents proves d’inspecció per part de la entitat d’inspecció i control.

http://tinyurl.com/cxao6xh

Accèssit: Taj Mahal, Celina Contreras

No hay palabras. No puedo econtrar 420 caracteres que describan lo que se siente cuando lo tienes delante…

http://tinyurl.com/cjuklt2

Accèssit: Expressa’t, Natalia Alesina Núñez

La fotografía mostra la importància de la Dona dins el sistema educatiu de les universitats politécniques. Amb aquesta expressió, la imatge simbolitza la idea de potenciar la comunitat que conforma actualment el campus de la UPC i el foment dels valors institucionals com la convivència, l’expressió, la cooperació i la solidaritat entre estudiants.      

http://tinyurl.com/dxbr7bx

El Club ha decidit entregar un obsequi personalitzat amb la seva fotografia al 1er premi del Públic i a cadascú dels accèssits.

L’entrega del premi (l’e-book) al 1er Premi del Jurat i els obsequis a totes les fotografies premiades serà el dijous dia 25 d’Octubre a les 19h, a les instal·lacions d’UPC Alumni (Edifici Til·lers, Campus Nord de la UPC).

En els propers dies publicarem de nou les fotografies guanyadores a les xarxes socials (Facebook, LinkedIn i Twitter). Us convidem a compartir-ho.

Felicitats a tothom per participar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s