S’obren 5 beques per la 3a. edició del programa FENT FUTUR de formació en habilitats directives, amb @DonesPoliTech i @UPCAlumni

El Club de Dones Politècniques pel Canvi Professional obre 5 places per becar a dones en actiu vinculades a l’entorn politècniques i participar al programa “Fent Futur”.

El programa «Fent Futur» combina la formació en habilitats directives amb el coaching per a la promoció professional.

Hi participaran 25 dones actives de l’entorn politècnic, majoritàriament provinents de la UPC, o que treballen en empreses vinculades a l’entorn politècnic.

El programa es desenvolupa des del mes de març fins el mes de juny del 2013, segons calendari que figura al programa (veure link al final).

Programa_FENT_FUTUR_3º_edició_cartell_2013

Per sol.licitar l’accés a una d’aquestes 5 places i participar al programa es requereix el compromís d’una assistència del 90% i el pagament de la quota individual anual d’UPC Alumni Premium (37,7€ al 2013) o ser ja membre de la comunitat UPC Alumni i fer-te Premium. Ser d’UPC Alumni Premium et donarà accés també a a dues sessions d’assessorament i suport a la presa de decisions i la gestió de la teva carrera professional.

Cal enviar mail de sol.licitud abans del divendres 5 d’abril a les 17h a: donespolitecniques@hotmail.com, indicant nom i cognoms, lloc de treball, telèfon i mail de contacte.

Mes informació sobre el programa: Programa FENT FUTUR 3º edició- 5 beques

5 thoughts on “S’obren 5 beques per la 3a. edició del programa FENT FUTUR de formació en habilitats directives, amb @DonesPoliTech i @UPCAlumni

 1. Bon dia,
  Primer de tot felicitar-vos per aquesta iniciativa i donar-vos les gràcies pel treball que feu. Malauraudament no podré apuntar-me aquest cop, pero espero poder participar en alguna altra edició.

  • Moltíssimes gràcies Mercè pel teu missatge de felicitació! 😉

   Missatges com el teu compartits a les xarxes socials i el feedback tan positiu de les persones que assisteixen a les activitats del Club son un motor molt potent per seguir endavant! Gràcies a vosaltres també!

   Seguim plegats fent créixer el Club de Dones Politècniques! 😉

   Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s