2014 serà l’any dels Clubs a @UPCAlumni. Tothom és benvingut a participar al Club #DonesPoliTech

El passat 23 de desembre 2013 es va celebrar a Barcelona la 2a reunió anual de presidents/es de Clubs i Capítols Internacionals de UPC Alumni, i va donar continuïtat a la 1a trobada del 20 de juny.

Aquesta 2a reunió de presidents va tenir un missatge clar: “2014 serà l’any del Clubs a #UPCAlumni!“.

Screenshot_2014-01-02-10-46-52-1

La reunió es va iniciar amb un video-missatge de benvinguda del president d’UPC Alumni, Joan Pi Llorens, que va donar pas a la presentació del director Josep M. Vilà Solanes, que va compartir el que ha passat als darrers 6 mesos del 2013 a UPC Alumni:

– La Fira Virtual d’Ocupació  ha estat un éxit de participació. Un total de 600 persones enregistrades, 400 CVs complerts online, stands de 14 empreses més moltes ofertes de PIMEs directament captades de la Borsa de Treball d’UPC Alumni i 3 Clubs amb stands propis. La rati d’ofertes per nombre de candidats ha estat al voltant de 1 a 4 i el resultat d’ocupació d’aquesta Fira s’espera al 2014 amb el feedback dels participants.

– UPC Alumni està fent un procés d’ampliació de la seva borsa de treball, amb les dels diferents centres d’estudis de la UPC. Recordeu que per tenir accés a la borsa de treball cal ser UPC Alumni Premium.

– El nombre socis UPC Alumni ha crescut. S’han incorporat de manera gratuïta una bona part del PDI /PAS (Personal Docent i de Recerca/ Personal d’Administració i Serveis)  de la UPC. També els estudiants d’últim curs (aquells que els hi resten menys de 60 ECTs) poden accedir gratuitament. A més, es segueix oferint el 50% de descompte als recents titulats que es fan UPC Alumni Premium.

UPC Alumni comença el 2014 amb gairebé 40.000 socis, dels quals més del 10% som Premium. A la comunitat UPC Alumni som ja de 23 Clubs i Capítols Internacionals aprovats (Xina, Mèxic i costa est dels Estats Units)!

TUupcalumni

El 2014 serà un any amb una rellevant participació dels Clubs amb activitats pròpies i forta implicació a les activitats d’UPC Alumni: 3a jornada Alumni ( amb sopar inclòs), 3a Fira Virtual i altres novetats que anunciaran properament.

El Club de Club Dones Politècniques pel canvi professional ha estat un Club pioner coincidint amb la creació d’UPC Alumni. Tots els associats i associades sou benvinguts a participar. Estem desitjant contribuir als nous Clubs i Capítols que inicien les activitats aquest any.

Una especial salutació als recent titulats, estudiants de darrers anys i PAS/PDI de la UPC que us heu incorporat recentment com UPC Alumni al 2013. Benvinguts!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s