Vols saber els resultats del nostre concurs de fotografia, Dones politècniques. Imatges d’una realitat?

Tot i que ja han passat unes quantes setmanes des del dia que es va reunir el jurat que havíem convocat per a fer la valoració de les fotos presentades al concurs, la veritat és que factors tècnics diversos ens havien dificultat fer públics els resultats.

Després d’una valoració detallada de cadascuna de les imatges presentades, tant des del punt de vista tècnic con artístic, el jurat va decidir donar com a fotografia guanyadora la foto presentada per Cristina Soriano, sota el nom Ma Matemàtica.

primer-premi

Primer premi del concurs

 

En segona posició, considerant la qualitat tècnica de la imatge, el jurat va atorgar el segon premi a la fotografia presentada per Susana Moreno, sota el nom Control de Sons.

Segon premi

Segon premi del concurs

 

Finalment, i tenint en consideració la votació popular feta per mitjà de les xarxes socials, el jurat va determinar que la foto que havia obtingut més ressò era la foto de Silvia Cucarella,   Comprovant lo incomprovable.

premi-popular

Premi per votació de les xarxes socials

 

Cristina i Susana, us emporteu el regal que atorga l’empresa que patrocinava el concurs, OLI13, unes bambes model E.E.1929 Shoes.

 

 

 

Silvia, pel teu esforç i la qualitat del teu treball, et farem arribar un obsequi en reconeixement de la teva creativitat. 

Gràcies a tots i totes per la vostra participació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s