Com va anar? de què vam parlar a l’Afterwork session sobre Racionalització, Conciliació i Felicitat?

foto1

La conciliació,  la racionalització dels horaris, les bones practiques i en definitiva, tot allò que ens permet compaginar la vida professional amb la vida personal (entenent aquesta última com la dedicació a allò que ens fa feliços, ens ve de gust o simplement, se’ns requereix)  és un tema que concerneix a tota la societat, homes i dones, grans i petits, empreses i entitats públiques.

foto 7

Encara queda molt camí per recórrer per tal de que tots, en la majoria del possible, puguem trobar la felicitat i l’equilibri”,  tenint en compte que cadascú ha de ser lliure per escollir el percentatge de dedicació que vol  aplicar a cadascun dels dos aspectes de la seva vida

foto 8 foto 5 foto 3

Quant major sigui la sensibilitat de les estructures i de les persones que les formen (especialment dels caps i dels comandaments), així com les polítiques de les empreses envers la necessitat de trobar aquesta “felicitat” i aquest “equilibri” per a tots els seus treballadors,  més fàcil serà aconseguir-ho. I per tant, més gran serà la motivació dels seus equips i  menys caldrà preocupar-se per l‘engagement dels seus treballadors.

foto 9 foto 4 foto 3


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s