Taller: I tu, tens Marca Professional en l’entorn digital? Cal tenir una estratègia personal?

Abordarem el concepte de Marca Professional Digital des d’un enfocament optimista i pràctic. Reflexionarem sobre els elements que componen una Marca Personal i la necessitat tenir una estratègia personal en l’entorn digital. També comentarem totes les d’oportunitats que el nou entorn posa al nostre abast, tant en termes d’ocupabilitat i gestió del nostre capital social, com per a les organitzacions o els projectes professionals en els quals estem embarcats.

peus

 

La sessió estarà conduïda per l’Alícia Linares Roger, Pedagoga, Personal Brander & Digital Trainer. L’Alícia és una apassionada de les persones i de la seva relació amb les noves tecnologies. Assessora a professionals i a empreses en presència digital, estratègia de noves maneres de captar talent i en social selling.  www.alicialinares.com

Programa

18:00    Recepció d’assistents.  Presentació del Club @DonesPoliTech
18:15    Sessió de treball
19:30    Preguntes
20:00    Espai networking

 

Quan:  10 de desembre 2015, 18:00 –20:00h
Lloc:    Sala Àgora, Plaça de Telecos,  Campus Nord UPC
Inscripcions: http://bit.ly/1kE4D1D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s