Sessió oberta: Gestiona la teva carrera professional amb experts/tes en selecció i desenvolupament de persones

Et sents bloquejat/ada i sense opcions clares de futur? Sents que la teva carrera està en un punt mort? Creus que hi ha factors que t’afecten negativament en les teves candidatures futures? Vols saber com el teu cv pot transmetre el teu potencial i les teves competències?

12

 

Assisteix a aquest taller pràctic, on a més del Club de Dones Politècniques participarà el servei de Carreres Professionals d’UPC Alumni,  acompanyat de responsables de recursos humans de diverses empreses lligades a l’entorn politècnic.

Porta el teu cv, aprofita per a fer networking i rebre valoracions del teu cv. Identifica el teu valor diferencial per millorar el teu posicionament en el mercat de treball actual. La tornada de vacances és un bon moment per plantejar-te un canvi professional.

Programa

18:30 Benvinguda participants i presentació del Club

18:45 Com activar la meva carrera professional, a càrrec d’ Àngels Serrat, coordinadora del servei de Carreres Professionals d’ UPC Alumni  i membre del CDP

19:15  L’opinió de les empreses. Professionals dels RRHH donen la seva opinió.

19:45  Networking lliure: a partir d’aquest moment podràs parlar amb la resta d’assistents i demanar la seva valoració sobre el teu currículum i la teva trajectòria professional. Recull les seves opinions i ofereix les teves pròpies valoracions. És el moment d’intercanviar i fer networking.  Podràs  rebre recomanacions sobre la teva estratègia de cerca de feina,  orientació sobre sectors…

20.30 Cloenda de l’esdeveniment


Data: 5 d’octubre 2016

Horari: 18,30h –  20,30H

Lloc: Aula Màster, Aulari A3 del Campus Nord UPC

C/ Jordi Girona s/n,  Barcelona

Inscripcions:

 

Si estudies o t’has titulat a la UPC:

https://inscripcions.alumni.upc.edu/zonaabo.php

Si no has fet els teus estudis a la UPC però vols assistir a l’activitat:

http://bit.ly/CDPoct16