UPC ALUMNI et convida a la presentació del llibre “Morder el Hielo” de Lluís Soldevila

El proper dijous dia 20 d’octubre, UPC Alumni organitza la presentació del llibre de Lluís Soldevila, titulat en Enginyeria Informàtica per la UPC i membre de FIB Alumni, un dels Clubs Alumni amb més antiguitat. En aquesta ocasió el Lluís Soldevila  presentarà el seu segon llibre “Morder el Hielo”.

morderelhielo

L’autor, actualment col·laborador de la TV2 en un programa d’entreteniment de les tardes, és titulat en informàtica i consultor – formador en actituds d’alt rendiment.  Tota aquesta activitat s’afegeix a la seva tasca de professor del Departament d’Operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE.

Luís Soldevila defineix el canvi com inevitable amb el simple pas del temps i descriu tres tipus de canvi: l’intern, l’extern i l’imprevist, cadascun dels quals requereix una clau diferent: autoconeixement, acció i actitud. Amb aquestes claus, va establir la fórmula de la triple A que, segons Soldevila, cal aplicar per generar canvis i adaptar-se a ells de forma profitosa.
A la presentació, l’autor parlarà de les eines que es necessiten per perdre la por al canvi, per l’autoconeixement, per tenir l’actitud positiva necessària per passar a l’acció i, en definitiva, perquè el canvi sigui sinònim d’oportunitat i d’èxit.

Us esperem a les 19:00 hores a:
Sala d’Actes de l’Edifici Vèrtex
Plaça Eusebi Güell nº 6
Barcelona
Per assistir-hi, només cal que facis la teva inscripció:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s