El programa de mentoria M2m a Rac1

img_7016

Aquesta setmana  l’emissora de ràdio RAC1 va emetre en el seu programa de nit  “No ho sé”, un breu reportatge sobre el programa de mentoria M2m. Teniu més info de l’M2m en el nostre web.

“No ho sé”  volia parlar amb una de les parelles M2m en marxa en  aquesta edició 2016-2017, tot i que  havia començat en el mes de novembre.

Com sentireu a l’entrevista, La “M” Laia Garriga, enginyera industrial amb una àmplia experiència en el món de l’empresa, i la “m” Aida Ortiz, que cursa el grau en Enginyeria Tèxtil a la UPC, van ser entrevistades aprofitant una de les seves sessions de treball, “in situ”. També va ser entrevistada una de les persones que coordina el programa i que és membre fundadora del Club de Dones Politècniques, que va donar alguns punts de referència sobre el programa.

Si voleu sentir l’entrevista, cliqueu  AQUI.