Taller: Introducció al Mindfulness

Jon Kabat-Zinn defineix el Mindfulness com la qualitat de prestar atenció de manera intencional al moment present, sense jutjar-lo”. Entre els beneficis de la pràctica del Mindfulness podem destacar: la millora de la gestió de l’estrès i l’ansietat, l’increment de la nostra capacitat de concentració en la feina o en l’estudi, la potenciació de la creativitat i la millora de les nostres habilitats de comunicació i d’escolta,entre d’altres.

mindfullnes2

 

Aquesta sessió pràctica ens aproparà a aquest concepte; també ens presentarà un entrenament en tècniques de relaxació i mindfulness. Aquesta activitat és la presentació del programa complert de  mindfulness que tindrà lloc a la UPC durant els mesos d’abril-juny, amb el suport del Club de Dones Politècniques.


Data:  23 de febrer de 2016

Horari: 17:00-18:30

Lloc:  Edifici Til·lers, sala 001

C/ Jordi Girona 31, 08034 -Barcelona

Inscripcions:  a través del link o a través del correu electrònic

 


Conductora de la sessió: Sílvia Sunyer, Llicenciada en Filosofia. Certificada en Coaching Wingwave pel Besser Siegmund Institut. Alumna del Màster de Relaxació, Meditació i Mindfulness de la Universitat de Barcelona. Formada en el mètode Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) del Professor Jon Kabat-Zinn a l’Institut EsMindfulness.