Programa Mindfulness

Jon Kabat-Zinn defineix el Mindfulness com la qualitat de “prestar atenció de manera intencional al moment present, sense jutjar-lo”. Entre els beneficis de la pràctica del Mindfulness podem destacar: la millora de la gestió de l’estrès i l’ansietat, l’increment de la nostra capacitat de concentració en la feina o en l’estudi, la potenciació de la creativitat i la millora de les nostres habilitats de comunicació i d’escolta, entre d’altres.

Després del taller introductori, el proper 16 de març es dona inici al programa complert de Mindfulness, que tindrà una durada de vuit sessions al llarg de març, abril i maig i està obert a tot aquell qui vulgui participar i faci la seva inscripció.

Organitzat pel Club de Dones Politècniques, el programa vol apropar a tothom tant el concepte del Mindfulness com les tècniques de relaxació i altres entrenaments relacionats amb la gestió de la calma interior.

Dates:

  • Març: dijous 16, 23 i 30
  • Abril: dijous 6, 20 i 27
  • Maig: dijous 4 i 11

Horari: de 17 a 19h

Lloc:  Sala 001, Edifici Til·lers, C/Jordi Girona 31, Barcelona

Conductora: Sílvia Sunyer, Llicenciada en Filosofia. Certificada en Coaching Wingwave pel Besser Siegmund Institut. Alumna del Màster de Relaxació, Meditació i Mindfulness de la Universitat de Barcelona. Formada en el mètode Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) del Professor Jon Kabat-Zinn a l’Institut EsMindfulness.”

Inscriu-te ja. Places limitades:

https://inscripcions.alumni.upc.edu/zonaabo.php