Dia de la Dona Treballadora – International Women’s Day

 

Moltes són les activitats i xerrades que aquesta setmana s’organitzen al voltant del 8 de març, el dia de la dona treballadora. A la vegada, cada dia la premsa presenta informacions, estudis i notícies que parlen sobre el sostre de vidre, la presencia de la dona en càrrecs directius, les diferències salarials i altres qüestions lligades a la discriminació laboral .

 

Més enllà dels actes institucionals, us recomanem dues activitats:

Pink vs. Blue: The relationship between toys & gender gap in technology.

L’empresa  Netsuite Spain  celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb una xerrada sobre les arrels de la bretxa de gènere que influeix en la nostra percepció des de la primera infància. La idea és començar a trencar estereotips i aportar un gra de sorra per acabar amb la desigualtat de gènere. Després de la xerrada, hi haurà discussió oberta, networking  i  cerveses gratis.

Dimecres 8 de març de març de 19h  a 21.30h

Inscripció:

https://www.meetup.com/Women-In-NetSuite/events/237932546/

 

 

El Dia de la Dona Enginyera al Col·legi Enginyers de Catalunya

Les dones encara són minoria al món de l’enginyeria. Per això la Comissió Funcionem Junts organitza, per segon any consecutiu, el Dia de la Dona Enginyera. La jornada estarà dedicada a totes les dones que treballen en l’enginyeria industrial, per posar el focus sobre un problema que afecta de manera directa la professió: la infra representació de les dones en el sector.

Dijous dia 9 de març a les 18h a la Sala d’Actes  del Col·legi.

Inscripció:

www.enginyersbcn.cat/serveis-colegiats/formacio/cursos-activitats/inscriure/2058/dia-de-la-dona-enginyera

.