Vols venir a la cloenda del programa de mentoria M2m?

 

4a trobada: Posa en valor l’M2m

Data: 20 de juny
Lloc: Aula Capella , ETSEIB
Av Diagonal 647, Barcelona
Horari: 18:00 a 20:30 hores

Durant tot el curs acadèmic les mentores i les mentorades han anat treballant conjuntament per avançar en les seves relacions professionals i personals.  Ara toca reflexionar, tancar  l’exercici i marcar les bases de la propera edició. Ara toca que tothom col·labori!!!

Vols ser mentora en la propera edició? vols ser mentorada? assisteix a la sessió per informar-te de com fer-ho.

 

 

PROGRAMA:

18:00 Benvinguda a càrrec del Club de Dones Politècniques

18:10 Inici de la sessió: M’he apoderat de la meva carrera professional a través de l’M2m?

Conversa informal entre 3 parelles de l’M2m, una per cada edició, per saber com han evolucionat en el temps els seus aprenentatges, com s’han apoderat i com han crescut personal i professionalment. Amb la perspectiva del temps, aportaran els punts forts i febles que veuen al programa i aportaran idees i alternatives per enriquir l’M2m.

Debat obert entre tots els assistents a la sessió.

Durant tota la sessió, cadascuna  de les persones assistents disposaran de papers de colors per escriure les seves reflexions sobre el programa seguint les pautes d’un DAFO, que podran anar penjant en un suro de la sala.

19:00  Quin és el valor que aporta la dona al món laboral?  Es tracta d’una moda? d’acomplir la llei? o realment les empreses són conscients del valor diferencial de tenir dones als seus equips i empreses? Diferents convidats del món de l’empresarial  parlaran sobre el tema, aportant la seva expertise i visió.
Debat obert als assistents amb les empreses que participen en aquesta segona part.

19:45  Tancament de la sessió: Foto de grup de l’edició 2016-2017. Networking i pica pica.

20:30 Cloenda


Inscripcions:

Feu la vostra inscripció a través del correu donespolitecniques@gmail.com