Programa de mentoria M2m, edició 2016-2017: la cloenda

El dia 20 de juny va tenir lloc la sessió de cloenda del programa M2m en la seva edició 2016-2017, a la que van assistir-hi mentores i mentorades de l’edició actual, algunes mentorades de les edicions anteriors així com diverses persones interessades en la propera edició. També estaven  convidades algunes empreses que volien aportar la seva opinió sobre el tema i que podrien incorporar-se en la següent edició.

El debat sobre l’apoderament de la dona va resultar de gran interès, amb aportacions molt interessants de totes les persones assistents. Es va parlar també sobre una qüestió vital com és  el   disseny i la implementació d’estratègies de captació de noies a les carreres tècniques. Finalment, es van demanar idees i opinions per valorar i seguir milloranr el programa M2m.

I per acabar, un breu espai de networking amb pica-pica.Donem especialment els nostres agraïments a l’empresa Accenture per participar en la sessió aportant la seva experiència en el tema.