Presentació del portal: Noies! les TIC són nostres.

El  dimecres 25 d’abril, a les 19,00 h, Dones en xarxa presenta al Movistar Centre la seva nova iniciativa Les Tic són Nostres“. Presentarà l’acte Lourdes Muñoz , presidenta de dones en Xarxa, comptant amb Mireia Mata , Directora General d’Igualtat per donar la benvinguda a les assistents.

Tot seguit es farà la taula rodona: Per què les noies han d’estudiar tecnologia?, Per què és una oportunitat estudiar tecnologies per a les dones? on escoltarem les experiències de les convidades. Finalment, es farà un debat obert a tots els assistents.  Acabarà l’acte amb el tradicional  coctels&net especial “Noies, les TIC són Nostres”.

 

Han confirmat la seva assistència a la taula la Pilar Conesa, Directora d’Anteverti i Margarita Casalí , estudiant d’enginyeria mecànica de la UPC i mentorada del  nostre programa de mentoria M2m .

Les Tics son Nostres, (https://ticsonnostres.cat/) és un projecte que s’emmarca dins la línia de Dones en Xarxa de generar xarxes de dones i continguts digitals que es puguin re-utilitzar , i que promocionin la figura de les dones i afavoreixin la igualtat de les dones en l’àmbit TIC.

Aquest projecte va dirigit , com a destinatàries finals, a les dones d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres. Han creat un portal on han enregistrat dones que han participat en les diferents edicions de #WomanLiderTic i que van accedir a gravar un vídeo curt per donar un missatge molt clar responent a la pregunta: “Per què has d’estudiar TIC?”

Movistar Centre és una iniciativa de Telefónica i està concebut com un espai obert als ciutadans. Ofereix una àmplia agenda d’activitats relacionades amb el món de la tecnologia i la innovació, posant èmfasi en els canvis que estem vivint gràcies a la digitalització del nostre entorn. Un lloc per visitar i experimentar, per compartir nous enfocaments i oportunitats, per gaudir i aprendre.

Totes hi esteu convidades!  Inscriu-te gratis avui mateix:   https://bit.ly/2qP0qO0

Coctels & Net Barcelona Especial “Les TIC son Nostres”
Dimecres 25 d’abril de 2018
19:00h h.
Movistar Centre, Carrer de Fontanella 2. Barcelona